Търсене

Вижте един от най-луксозните мезонети в Ню Йорк

Вижте един от най-луксозните мезонети в Ню Йорк

Боята за стена е ярка

Когато говорим за архитектурата в мегаполис като Ню Йорк, не можем да не изтъкнем факта, че там се намират едни от най-модерните и луксозни апартаменти в света. Освен че разполагат със зашеметяваща гледка към един от най-впечатляващите градове в света, скъпите мезонети в „Голямата ябълка“ са известни и с неподражаемия си стил и модерна визия, в тон с последните тенденции.

Няма как да пропуснем да отбележим, че в сърцето на Манхатън се намира и един от най-красивите и известни места за живеене в града – мезонетът на Tommy Hilfiger. Създателят на цяла модна империя е вложил целия си талант и усет за красота в дома си, намиращ се в  Plaza Hotel.

Красива боя за стена и много акценти

Дизайнерът и съпругата му са закупили два апартамента още през 2008 г. в най-популярния хотел в Ню Йорк, с цел да създадат един уникален мезонет с общо 4 спални, всяка от които с различна визия.

Сивя боя за стена в спалнята

Бяла боя за стена

Интериорният дизайн е изключително ексцентричен и пълен с разнообразни елементи, луксозна боя за стена и запомнящи се аксесоари.

Червена боя за стена в трапезария

Всяка стая носи индивидуално излъчване и неповторим чар. Акцент са поризведенията на изксутвото, огромните абажури и ренесансовите мебели и ярките тонове боя за стена.

Черна боя за стена в кухнята

Кухнята е решена в ретро стил от 1950 г., а трапезарията е съчетание от градски шик и ярка визия.

Освен красивия интериорен дизайн, терасата на мезонета, с изглед към Central Park, е може би най-вдъхновяващата част от този стилен дом.

Светлата боя за стена

Разгледайте и нашите предложения за латекси, а също и за латексови бои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !